keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 muisteloa

Vuosi alkaa olla päätöksessään, ja mikäs sen mukavempaa kuin muistella mitä kaikkea vuoden aikana ehti tapahtua.

Heti tammikuun ensimmäisenä vietettiin vuoden ensimmäistä peli-iltaa. Väkeä ei ollut hirmumäärin, mutta edes muutama jaksoi yön ilotteluista toivuttuaan paikalle.Vuoden suurin juttu oli Kouvostoliitto Kickback Open 2014, josta olemme tässä blogissa jo useammankin jutun tehneet. Kisa aloitettiin heti maaliskuun alussa ja pelattiin aina marraskuun lopulle asti.

Vuoden alkupuoliskolla pelattiin vielä valkoisten LED-valojen valaistuksessa. Ei sitä enää meinaa uskoa miten kolkolta halli vielä vuosi sitten näytti!


Maaliskuun loppupuolella eräässä peli-illassa juhlimme joukkuepronssia, jonka pääasiassa kymenlaaksolainen joukkue voitti Italiasta, jossa pelattiin vuoden 2014 flipperinpeluun euroopanmestaruuskisat.
Joukkuepronssi oli sen verran iso juttu, että pojista tehtiin juttu myös Kouvolan Sanomiin.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Timo Valkonen, Kotka, Teemu Vinnikka, Kouvola, Ari Sovijärvi, Kouvola, ja Olli-Mikko Ojamies, Espoo.


Tällaisen pystin ne pojat meille toivat! Tapahtumaa juhlistettiin Haitaritehtaalla kakkukahvituksella


Ensimmäinen pelipäivä pidettiin 3.5. Vuoden aikana ehdittiinkin pelipäiviä viettää kahdeksan, joka kuussa yhtenä lauantaina. Väkeä kävi niin läheltä kuin kaukaa pelaamassa omaksi huvikseen ja Kickbackiin osallistuakseen.
Tulevana vuonna tavoitteena olisi se 12 pelipäivää.

Vuoden aikana saimme vakiokävijöitä mukavasti. Osa osallistui Kickbackiin ja osa tykkäsi pelata sitten ihan muuten vaan. Oli mukavaa nähdä nuoremman sukupolven myös innostuvan peleistä.

On ollut hauskaa seurata nuorten pelaajien kehitystä vuoden aikana, ja aktiivisimmilla kävijöillä kehitys onkin ollut huimaa!

Hallin ulkonäköä alettiin taas muuttamaan kesäkuun lopulla. Hiljalleen hallin ilme muuttui värillisten LED-valojen avulla. Ei enää kolkkoa valkoista valaistusta.

Valaistus valmistui hiljalleen parin kuukauden aikana, ja nykyisin koostuu kuudesta RGB-LED-nauhasta, joita on yksi pari katossa ja kaksi paria seinillä, "tähtitaivaasta" joka heijastaa punaisia, vihreitä ja sinisiä "tähtiä" kattoon sekä kolmesta spottivalosta.
Oman lisänsä hallin tunnelmaan tuovat hieno valaistu kello sekä etuovella oleva valomainos.


Pelihalli täytti 3 vuotta syyskuun lopulla. Tietenkin sitä oli juhlistettava! Väkeä saapui kauempaakin juhlimaan kanssamme ja viihtyi pitkälle yöhön, sillä juhlaa vietettiin viidentenä pelipäivänä, syyskuisena lauantaina.


Vuosi 2014 on ollut vaiherikas ja haluamme kiittää kaikkia kävijöitämme suuresti siitä, että vietitte sen kanssamme Hopeakuulan hallilla. Vuosi 2015 olkoon vähintään yhtä hauska!
Seuraavaa peli-iltaa vietämme 7.1., tervetuloa sankoin joukoin!

- Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusuja? Risuja? Terkkuja? Laitapa meille viestiä!