lauantai 27. syyskuuta 2014

Wanhan Haitaritehtaan pelihalli 3v!


Manun avustamana puramme häkkivarastoja pois
Näihin aikoihin kolmisen vuotta sitten olimme saaneet viimein purettua kanahäkkivaraston, joka pelihallimme oli alun perin ollut. Lattianpesukone surrasi, seiniä ja muita tilan osia pestiin hampaat irvessä lievän epäuskon vielä vallitessa tilan tulevaisuudesta. Pahimpina hetkinä tuli ajateltua, olisimmeko tuossa edes muutamaa kuukautta.

Siivousaika!
Ensimmäinen talvi oli kylmä ja matkan varrella oli muitakin koitoksia. Silti tänään ollaan tässä toteamassa se tosiasia, että neljäskin vuosi tilassa on alkanut ja kun nyt katsoo ympärilleen, on vaikea uskoa niitä alkupään valokuvia paikasta. Matkan varrella on tavattu tehtaalta myös mahtavia tyyppejä, joista voimme aina hyvän musiikin soidessa todeta "nuohan ovat ihan tuosta käytävältä".

Olen todella tyytyväinen hiljalleen ylöspäin kääntyneestä suunnasta pelihallin aktiviteetissa, etenkin kuluvan vuoden osalta. Käänsimme lopulta do-or-die -tilanteen voitoksi ja olemme tuoneet lajiakin suuremman yleisön tietoisuuteen. Pelihallilla on vielä monta suunniteltua parannusta edessä, saa nähdä missä olemme kun hallin viides vuosi alkaa.

Haluaisinkin esittää muutamalle henkilölle kiitokset panostuksesta toimintaan ja siihen, miten olemme nykytilanteessa.Teemu Vinnikka, yhdistyksen PJ 2011-2013. Intosi ja ylipäätään ajatus koko yhdistyksen perustamisesta mitä todennäköisimmin johti koko pelihallin perustamiseen. Hoidit alkuvuosien PR:n kotiin, kolmikon naamat nähtiin niin Kouvolan Sanomien sivuilla kuin MTV:n uutisissakin.Lassi Hasu, yhdistuksen rahastonhoitaja 2011-2013. Pilkun tarkka, ammattilaistasoinen rahastonhoito tuli sinulta luonnostaan. Olimme aina kartalla missä menimme rahallisesti ja suunnitelmallisuutesi vei meitä eteenpäin toiminnan kasvaessa.Klaus Liusvaara, yhdistyksen ulkopuolisena mies, joka pisti hihat heilumaan kun tekeminen meinasi ylittää resurssit tapahtumien yhteydessä. Olet antanut aivan suunnattoman määrän korvaamatonta apua eri tapahtumien taustavoimana kun omat käteni ovat loppuneet kesken.Pilvi Salonen, yhdistyksen ensimmäinen jäsen, 2013 eteenpäin hallituksen sihteeri, PR-nainen ja ruokaexpertti. Ilman sinua olisimme todennäköisesti kuolleet jo nälkään kauan sitten. Jatkuva intosi PR-asioissa on tuonut meille sekä flipperille kilpailulajina enemmän medianäkyvyyttä, kuin mikään muu taho on todennäköisesti koskaan Suomessa tätä ennen flipperille saanut.
Annele Sovijärvi, yhdistyksen rahastonhoitaja 2013 eteenpäin. Tulit mukaan kun olimme kuilun partaalla ja pidit kaksin käsin papereista kiinni kun nousimme siitä uudestaan lentoon. Usko toimintaan on riittänyt, vaikka päätä onkin välillä raavittu ohjelmien ja papereiden kanssa yhdessä.

Lämmin kiitos teille!


Lämpimät kiitokset myös kaikille vuosien varrella käyneille mahtaville vieraillemme! Emme tietenkään olisi täällä ilman viikottain käyvää yleisöämme.

Tämän myötä tervetoivotan kaikki Pelipäivä #5:een!


- Ari

1 kommentti:

Ruusuja? Risuja? Terkkuja? Laitapa meille viestiä!