keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tervetuloa Hopeakuulan viralliseen blogiin!

Tervehdys vaan kaikille ja tervetuloa uuteen blogiimme! Blogista tulette löytämään ajatuksia ja tapahtumia yhdistyksen pelihallin kulissien takaa.

Elikkäs ihan ensiksi se tärkein, eli Flipperiseura Hopeakuula ry on kouvolalainen yhdistys, joka ylläpitää flipperihallia Kouvolan Kellomäessä. Olemma avoinna joka keskiviikko ja kerran kuussa lauantaisin. Meidät löytää sosiaalisesta mediasta ihan vaikka hakemalla, ollaan niin Facebookissa, Google+:ssa kuin Twitterissä. Omat sivutkin meillä on, josta näkee niin somessa jaetut tiedotteet, yhteystiedot, meneillään olevat kisat ja tulevat tapahtumat sekä semi-livekameran kuvaa aina kun hlökunta on hallilla.

Nyt on meneillään syyskuun ensimmäinen peli-ilta ja vähän hiljaista pitelee, väki varmaan nautiskelee kun on taas vaihteeksi vähän lämpöisempi päivä. Mutta me täällä Wanhalla Haitaritehtaalla ollaan auki ja paikalla aina klo 23 asti, kuten joka keskiviikko.

Kisasuorituksia Kouvostoliitto Kickback Openiin on taas pelailtu muutama, vielä ehtii mukaan kun karsinta-aikaa on marraskuun 12:een asti. 16 parasta kutsutaan sitten vielä 22.11. finaaliin. Jännäksi menee kun pelikertoja on enää kymmenisen kappaletta!
Flipperinpeluu on kivaa ajanvietettä, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tervetuloa siis sankoin joukoin pelailemaan!

- Pilvi ja Ari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruusuja? Risuja? Terkkuja? Laitapa meille viestiä!